Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A boldog férfiak is hűtlenek?

A boldog férfiak is hűtlenek?

Szeretet, csalás bűntudat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Azt gondolhatnánk, csak az csalja meg párját, az „hajlamos” a hűtlenségre, aki nem érzi magát jól a kapcsolatában, aki boldogtalan.

 


Kiderült: ez egyáltalán nem igaz. Egy felmérés szerint a hűtlen férfiak több,  mint fele, 56%-a boldog kapcsolatban él.

 


Miért csalnak mégis?

 


A vallomások szerint, azért, mert bár a férfi szereti feleségét és boldog vele, a kapcsolat aktuális állapotával nem elégedett, a hűtlenség pillanatában éppen kezdik elveszíteni egymás iránt az érdeklődét, mindketten saját életfeladataikra koncentrálnak és kevésbé fontos, hogy a másik jól érezze magát az ágyban.
Jellemzően ebben a periódusban lódul meg a férfiak fantáziája és lépnek félre – jellemzően olyan nővel, akit ismernek.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei