Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A többnejűség veszélyes

A többnejűség veszélyes

Hány nőnek adhatod a szíved?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha eddig bármely férfi titokban vagy nyíltan, de irigyelte a hivatalosan poligámiában élő társait, ne tegye. A többnejűség ugyanis a dzsiddai Fejszál Király Kórház és Kutatóintézet munkatársainak tanulmánya szerint árt a szívnek.

 

A szakemberek megállapítása szerint a több feleséggel rendelkező férfiaknál négyszer nagyobb a szívbetegségek kialakulásának kockázata. 
Miért? A válasz világos, mint a Nap: jóval nagyobb a stressz és az érzelmi megterhelés, mint azoknál a férfiaknál, akik egy nőnek adták a szívüket.

 

Ftó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei