Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Paplan – kommunikáció

Paplan – kommunikáció

Így beszélünk az ágyban

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs fontosabb kommunikációs jelzés az erotikában az érintésnél.

 

De nagyon sok kapcsolatban fontos eszköze a szenvedély felkorbácsolásának a szó. Az érzéki hangon búgott kérés, parancs, a sóhajok, az apró becézések, a néven nem nevezhető kis hangok, ahogy felfakad az öröm.

 


Mást lehet, más hoz lázba: keményebb kifejezések, amelyeknek szintén van szerepe a szexualitásban, ha erre van igény. 
A tiszta beszéd is fontos lehet, ahogy bátran kimondod, mire van igényed, ahogy szavakkal vezeted pontról pontra kedvesed kezét, és ahogy szavakkal igazolod vissza: jó úton, jó helyen jár.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei