Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Így marad tartós a kapcsolat?

Így marad tartós a kapcsolat?

Igaz a mondás, nem megszerezni, megtartani nehéz párunkat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Íme, néhány tipikus női hiba a párkapcsolatban:

 

Nincsenek világos elvárások:  utalgatások vannak, félbemaradt mondatok és a suta vágy, hogy vegye magától észre a férfi, mit is akar tulajdonképpen a nő. Nem fog menni, sok jó tulajdonságuk ellenére egyetlen férfi sem tud olvasni gondolataink között. Ha szeretnénk valamit, legyen bátorságunk azt megfogalmazni, kimondani.

 


Panaszfalnak használják párjukat: lehet zsörtölődni, mert nehéz az élet és pont. De ha a férfi folyamatosan párja panaszainak felsorolására érkezik haza, az egy idő után rendkívül nehéz teherré válik. A jó kapcsolatban a felek persze meghallgatásra találnak, ez lehet (világos) elvárás, de az arányérzék lényeges. A kitárulkozás mellé meghallgatás és mosoly is jár.

 


Nincs szex: ezen egyszerűen nincs mit magyarázni. Elég visszautalni korábbi cikkünkre, miért jó az erotika folyamatos életben tartása egy párkapcsolatban.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei