Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Amikor már rád förmednek a csillagok

Amikor már rád förmednek a csillagok

Heti horoszkóp 2015. 06. 21 - 06. 27

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Olyan akadály tornyosul előtted, amelyet nem könnyű átugrani. Ám többé meg sem kerülheted. Tenned kell, változtatnod kell, elhagynod valami olyat az életedből, amit fontosnak hiszel. Tovább kell lépned.

 

Ha lehet, ezen a héten. Ez a változás elkerülhetetlen, akkor is, ha esetleg félsz a fájdalom megtapasztalásától.

 

A csillagok ritkán sürgetnek, hiszen mindig mindennek eljön az ideje, abból a magasságból pontosan látszanak a határkövek, most azonban érezhető a sürgető energia.

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei