Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Lakat alatt a szerelem

Lakat alatt a szerelem

Amit markodba zársz....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Engedd el, ne szorítsd, adj mozgásteret!

 

Tudjuk, talán a legfontosabb érték egy kapcsolatban a szabadság megőrzésének lehetősége. Amikor egyik fél sem birtokolja, bitorolja a másik életét, nem korlátozza mozgásterét, nem akarja helyette beosztani az idejét. Eszébe se jut meghatározni párja kivel, kikkel tölthet nélküle is időt. 

 

Ennek alapja azonban a BIZALOM, ami alapesetben mindenkinek jár egy kapcsolatban. Az igazán nagy gond annak a bizalomnak az újra elnyerése, amit valamelyik fél (vagy mindkettő) már elveszített. Mert ilyenkor jönnek az adok - kapok játszmák, és hiába a szeretet, egy idő után túl sok lesz a seb. Elsősorban pedig a szabadság megélésének lehetősége sérül. Jöhetnek a - "hová mész, meddig leszel, miért késtél, kivel voltál" kötélfeszes kérdések, amelyet a korlátozott fél sérelmezhet. Joggal. De a kérdés gazdája is jogosnak érezheti a feszítést, hiszen egyszer (vagy többször) már megégette magát a kapcsolatban.

A bizalom visszaszerzése hosszadalmas, bonyolult és sokszor kudarccal végződő folyamat, valószínűleg érdemes alaposan feltérképezni a bizalomvesztés után a kapcsolat értékeit reálisan: valóban van e benne annyi, amenyiért érdemes küzdeni. Ha nem teljesen határozott a válasz, jobb a békés válás.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei