Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Rajzolj szerelmet!

Rajzolj szerelmet!

Türelemre tanít

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs nehezebb, és nincs izgalmasabb a várakozásnál.

 

Amikor már túl szerelmen, szakításon, csalódáson, gyógyuláson újra kinyitod a szíved, bár még senki sincs a látóhatáron. Gyönyörűséges az idő, amikor még nem valakit, csak a szerelem pillekönnyű érzését várod, lepjen meg, simítsa meg válladat, üljön a szíved közepébe.

 

Nehéz türelemmel várakozni, sokszor kapkodunk ilyenkor, belevágunk esetleg olyan kapcsolatokba is, amelyekről már a kézfogás pillanatában tudjuk, nem lesz az igazi. Sőt: semmilyen sem lesz. Az első érintésnél feledésre itéljük. Akkor meg minek a kósza kalandok, üres menetek, a céltalan körbefutás?

 

Van aki abban hisz, a szerelmet igenis be lehet vonzani. Például meditációval, azzal ha képesek vagyunk együtt rezegni az Univerzummal. De segíthet az is, ha tényleg kinyitod a szíved és csak elképzeled, lerajzolod, milyen lesz újra, ha szerelmes leszel. 

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei