Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Zuhanás, szárnyalás

Zuhanás, szárnyalás

Napi lélek - bonbon

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van az úgy, hogy éveken át a szakadék szélére lökdösve élsz. Rettegsz, mikor zuhansz magadtól, mikor taszítanak le. Aztán egy alattomos, könyörtelen pillanatban letaszít az, akit szeretsz, aki miatt éltél ott és úgy, szívszaggató bizonytalanságban. Letaszít és te várod, hogy összetörsz. Egy pillanat csak az egész, aztán ráébredsz, hogy ez valami csodás. Hiszen nem is zuhansz: vannak szárnyaid.

 

Repülj velünk!

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei