Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Függés, függetlenedés

Függés, függetlenedés

Amikor más húzza a kötelet, kedve szerint

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Porszemnek érzi magát, és a másik szeme villanása is megsemmisíti. Szeret: Nem szeret? Mit gondol most? Jót szólt, jó a vacsora?

 

Kínzó érzések és kérdések és még nem is írtuk a legfontosabbat, az eszeveszett félelmet, hogy majd más kell a szerelemnek.

 

A kapcsolati függésben élők számára elviselhetetlen a gondolat, hogy párjuk nélkül létezzenek, lélegezzenek. Lesik kedvesük minden kívánságát, a keze alá dolgoznak. Szolgálnak boldogan. Addig "élnek", amíg pájuknak szüksége van rájuk. Saját személyiségük valahol, valamikor eltűnt, teljesen alárendelődnek a másiknak, és szenvednek annak legapróbb hangulatváltozásától is. Örökös kényszer a megfelelés, és kínzó féltékenység gyötri őket. Lesik párjuk minden lépését: el ne menjen, csak magára ne hagyja őket.

 

Pedig az ilyen kapcsolatból - a legkiegyensúlyozottabb, legmegértőbb férfi is menekülni fog. Porosnak, fojtogatónak találja majd a nagy rajongást, a féltést. És a másik fél magára marad. Jó esetben van felépülés, a személyiséget újra felépítheti, rossz esetben egy másik hasonlóan rossz kapcsolatban majd magát az illető. A tünetek azonban hamar felismerhetőek, és érdemes alapos önismereti vizsgálat után segítséget kérni, mielőtt elharapózna a függés.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei