Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Igazságkeresés a párkapcsolatban

Igazságkeresés a párkapcsolatban

Te tudod, hogy baj van

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem megy tovább: eljön az a pont, amikor egyszerűen tudni szeretnéd, mi az igazság. Mert hiába a csokor rózsa a szoba komódján, a csoki a táskában, ha hamisnak érzed a gesztusokat. Szíved  riadtan fúj riadót. Más az érintés, a hang, nem néz a szemedbe soha.

De hogyan lehet úgy kideríteni az igazságot, hogy az ne legyen otromba vádaskodás, ne csinálj bohócot magadból? Nehezen.

 

Ha a másik valóban tilosban jár, gondosan óvja titkait. árulkodó lehet azonban a "steril telefon", vagy ha rádreccsen ha véletlenül beülsz a gép elé és még az ő levelezése van nyitva, ha folyton feszült, ha semmi nem tetszik neki. Ha tesztel....mennyire szereted.

 

Egyszer, vagy rövid ideig tartó szexkapcsolat mellett nem feltétlenül jelentkeznek a tünetek, de ha tartós, vagy jövőbe mutató harmadikról van szó, akkor előbb utóbb nem tudja fenntartani a látszatot. Valamin bukni fog. Kérdés, hogy akkor is anyira akarod e az igazságot. Vagy jobb lenne homokba dugni a fejed. Én az elsőt javaslom. Nézz szembe a tényekkel, a lelked úgyse tudja sokáig bírni a megaláztatást.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei