Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Csomagjaink

Nem jelent költséget, hogy regisztrálj és ezt követően szabadon keress, normál méretű fotókkal találkozz, valamint ajánlásokat kapj a lehetséges ideális párjelöltekről a szakmai csapatunk által összeállított egyedi ajánlói rendszernek köszönhetően. A továbbiakban csak az aktív kommunikációért kell fizetned.
Profilodhoz 15 db fényképet csatolhatsz szabadon. Azért, hogy erre ösztönözzünk és így adatlapod minőségét is emeljük, a fényképek feltöltése után jelentős árengedményre tehetsz szert. A kedvezmény 5 fénykép feltöltésével aktiválódik, mely kezdetben 10% engedményt jelent a választott csomag díjából. Ezt követően minden kép hozzáadásával további 2% megtakarítást érhetsz el. A maximális 20% eléréséhez mindössze 10 képet kell láthatóvá tenned a profilodon.


Bronze
Felfedező
Ingyenes
Legnépszerűbb
Silver
Pártaláló
990.-Ft-tól
Leghatékonyabb
Gold
VIP
1990.-Ft-tól
Ki láthat engem szűrő
Ha nem szeretnéd, hogy akárki levelezést kezdeményezzen Veled, akkor beállíthatod, hogy csak az elvárásaidban megadott életkorú, és végzettségű regisztráltak láthassák az adatlapodat.
Felfedezők is válaszolhatnak a levelekre
Az általad kezdeményezett levelekre az ingyenes tagok is tudnak válaszolni.
Találati lista elejére kerülés
Ez a lehetőség biztosítja számodra, hogy a találati lista elejére kerülj még abban az esetben is, ha régebben regisztráltál, és a keresési paramétereknek többen is megfelelnek.
Vip szektorban való megjelenés
Ezzel a lehetőséggel nem fogsz eltűnni a tömegben. Ha adatlapod a VIP szektorban jelenik meg, többen észrevesznek téged, akár már belépéskor, kereséstől függetlenül a kezdőlapon fogsz szerepelni.
Előfizetés felfüggesztése
VIP tagként minden felfüggesztésnél az előfizetésedet is hibernáljuk, így nem fog elveszni az előfizetésed fel nem használt része.
Üzenet küldése
A "Pártaláló" vagy "VIP" csomag megvásárlásával lehetőséged van üzenetek küldésére. Felfedező regisztráltként ez a funkció nem elérhető, kívéve, ha valamelyik VIP tag üzen. Ebben az esetben annak a VIP tagnak aki megkeresett, ingyenesen válaszolhatsz.
Összes fénykép megtekintése teljes méretben
A "Pártaláló" csomag megvásárlásával jogosultságot szerzel a tagok által feltöltött összes fénykép megtekintésére teljes méretben.
Kupidó
Minden regisztrált tagunknak segít Kupidó. Ha elakadsz, szimpatikus, de nem mersz, vagy nem tudod, hogy mivel keltheted fel a figyelmét, hiába írtál Neki, nem sikerült felvenni Vele a kapcsolatot, vagy más kérdése, kérésed van, írj Kupidónak, és Ő segít Neked!
Videó feltöltés
Minden regisztrált tag fel tud tölteni magáról egy rövid bemutatkozó videót, amely sokat segíthet a párválasztásban.
Üzenet fogadása
Felfedezőként korlátlan számú levelet kaphatsz, és minden Neked küldött üzenetet el tudsz olvasni.
Kommunikáció felfüggesztése / letiltás
Lehetőséged van arra, hogy indokolt esetben adott személlyel felfüggeszd a veled való kapcsolatfelvételt.
Gyorskeresés
Már az ingyenes regisztrációval elérhető a Gyorskeresés funkció, melynek segítségével életkor, és lakhely körzete szerint Te is kereshetsz az oldalon lévő párkeresők között.
Összetett keresés
Az ingyenes regisztrációval elérhető az Összetett keresés funkció is, mely lehetőséget ad, hogy pillanatnyi elképzelésednek megfelelően részletesen keress felhasználóink között.
L&G egyedi ajánló rendszer
Ebben a rendszeresen frissülő listában azokat a lehetséges partnereket találod, akik elképzeléseidnek, valamint szakmai csapatunk által összeállított egyedi ajánló rendszerünknek is egyaránt megfelelnek!
Fontold meg funkció
Ebben a rendszeresen frissülő listában azokat a lehetséges partnereket találod, akik megfelelnek a szakmai csapatunk által összeállított egyedi ajánló rendszerünknek. Természetesen továbbra is figyelembe vesszük az elképzeléseidet, viszont nem ragaszkodva a kiválasztott legfontosabb kritériumokhoz!
Folyamatosan frissülő Ajánlottak és Fontold meg listák
Folyamatosan prezentáljuk számodra frissülő adatbázisunkból a hozzád illőket.
Kedvezménnyel járó maximum 15 db fénykép feltöltése
Profilodhoz 15 db fényképet csatolhatsz szabadon, melyeket szükség esetén leírással is kiegészíthetsz. Hogy adatlapod minőségét emelhessük a fényképek felöltése után jelentős árengedményre tehetsz szert. A kedvezmény 5 fénykép feltöltés esetén aktiválódik, mely kezdetben 10% engedményt jelent a havi előfizetési díjadból. Ezt követően minden fénykép hozzáadásával további 2% kedvezményt érhetsz el. A maximális 20% eléréséhez mindössze 10 képet kell láthatóvá tenned a profilodban.
Aktív látott/láttam funkció
Oldalunkon már ingyenes tagjaink számára is elérhető ez a funkció, mellyel nyomonkövethető, hogy kik azok, akik megtekintették profilod, illetve Te kinek az adatlapjára voltál kiváncsi.
Aktív kedvencnek jelölt/kedvencnek jelöltem funkció
Oldalunkon már ingyenes tagjaink számára is elérhető ez a funkció, mellyel nyomonkövethető, hogy kik azok, aki profilod alapján kedvelnek, illetve Te kiket tartasz számodra érdekesnek.
Aktív rám kacsintot/rá kacsintottam funkció
Oldalunkon már ingyenes tagjaink számára is elérhető ez a funkció, mellyel nyomonkövethető, hogy kik azok, akikkel kapcsolatfelvételt kezdeményeztél, illetve veled szeretne kapcsolatba lépni.
Profil hibernálása vagy törlése
Reményeink szerint a sikeres együttműködésünket követően lehetőséged van profilod hibernálására vagy törlésére. A hibernálás időszaka alatt szabadon beléphetsz az oldalra, viszont adatlapod a többi felhasználó számára a keresési és ajánlati listákban nem szerepel.
Profilkép megtekintése teljes méretben
Már az ingyenes regisztrációval szeretnénk biztosítani számodra, hogy döntésedet magabiztosan hozd meg az oldalunkhoz való csatlakozással kapcsolatban, ezért láthatóvá tesszük számodra minden tagunk profilképét, teljes méretben.
Adatlap módosítása
Adatlapodon megosztott információk szabadon módosíthatók a regisztrációt követően is.
Ingyenes regisztráció
Sikeres regisztrációddal az ingyenes „Felfedező” csomagunk által biztosított funkciók használatára leszel jogosult.
Bronze
Felfedező
Ingyenes
Silver
Pártaláló
990.-Ft-tól
Gold
VIP
1990.-Ft-tól
Időszak kiválasztása
Vissza Tovább a regisztrációhoz
Kupidó hírei