Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kinga (749ba91)
*foglalkozás*
45 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Rák
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Nem dohányzom Igen, de nincs háziállatom
Sportolok Nem vagyok vallásos Spirituális vagyok
170 cm Zöld Közepesen hosszú Barna Sportos

jóga

tudatosan teremtek

Diploma
Angol
Van, de nem él velem/már felnőtt Még nem tudom Elvált
Magamról amit fontosnak tartok

tudatos tantrikus

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Sikeres és figyel a környezetére. Kész arra, hogy életét az öröm vezesse. Nem dolgozik, hanem örökké szabadságon van, mert örömet talál hivatásában. Belátó és kész befogadni az életet. Szerény, van lélekjelenléte és hálás. Ismeri a csoportszellemet és erős Mi-tudattal rendelkezik. Felvállalja a felelősséget egészségéért és sorsáért. Igaz, őszinte és hiteles.
Személyiségeket, individuumokat, egyéniségeket keresek.
Milyen legyen? Akiről elmondhatom -összezavarta a fejemet és a lelkemig hatolt. Kíváncsivá tett, elbizonytalanított, és megbotránkoztatott.Sok gondolatát első pillantásra szinte ijesztően ismerősnek találom. Remek szellemi táplálék, és arra készteti gondolataimat, hogy túlhaladjanak azon a ponton is, ahol már legszívesebben elégedetten megállnának...és utána már más szemmel látjuk a világot.

Kupidó hírei