Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
George (7830d2b)
*foglalkozás*
56 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Bak
Soha Nem dohányzom Igen, de nincs háziállatom
Sportolok Vallásos vagyok és gyakorlom is Spirituális vagyok
180 cm Világosbarna Rövid Szőke Átlagos

running and walking

Szeretek tévét nézni és könyvet olvasni

Középiskola
Angol
Van, de nem él velem/már felnőtt Még nem tudom Özvegy
Magamról amit fontosnak tartok

Természetem szerint egyszerű ember vagyok, és szeretem az időm nagy részét megosztani a körülöttem lévő emberekkel. Utálok hazudni. Azért élem az életemet, hogy hasznos lehessek a körülöttem lévő embereknek, és szeretek barátokkal lenni. Szerető és gondoskodó férfi vagyok, aki élvezi mások boldogságát, szeretem tiszteletben tartani a nőket mindenben. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség számomra, hogy megosszam szívemet azzal a boldog nővel, akinek minden szeretetemet és tiszteletemet köszönhetem.

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Olyan nőt keresek, akivel megoszthatom szerelmemet. Szerető és gondoskodó nő, aki megérti, mit jelent szerelmesnek lenni. Egy nő, aki képes a szemembe nézni és a szívembe olvasni. Egy nő, aki belefáradt a magányos szívembe. Olyan nőt akarok, aki megvédi életed minden egyes napját, és örökké kifejezi a szeretetét.
Sport:

Kupidó hírei