Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Házasság? Nem házasság?

Házasság? Nem házasság?

Kérdések esküvő előtt

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Alapvetően az a kérdés, hogy legyen e esküvő vagy sem. A választ pedig alapvetően meghatározza a vélekedés a házasság intézményéről, az azzal kapcsolatos hitek, az előfeltevések.

 

Mire gondolunk?

 

- Például arra, hogy lehet e jó házasság "együttélés" próba nélkül. Esetleg vakrepülés a házasság, ha lakva nem ismerték ki egymást a felek?

 

- Kérdés, hogy valóban többet veszekszenek e a felek akkor, ha már összeházasodtak vagy sem? Esetleg a konfliktus elkerülése vagy felvállalása nem esküvő, hanem személyiség kérdése.

 

- Kevesebb lesz a szex? Ez nagy kérdés, és a válaszok nem túl népszerűek, mert sokan állítják, hogy az esküvő után lanyhul az érdeklődés. Ez azonban nem feltétlenül igaz. 

 

Fotó: pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei