Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Elorozás

Elorozás

Vonzóbbak a foglalt férfiak?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy kutatás szerint a foglalt férfiak vonzóbbak a nők szemében.

 

A tanulmány során közepesen vonzó férfiak és nők fotóit mutatták meg egy csoportnak. A csoport felének azt mondták, a képen szereplő férfiak foglaltak, a másik felének pedig azt, hogy egyedülállóak.

Az eredmény megdöbbentő volt: az a nőkből álló csoport, amely azt hitte a férfiak foglaltak, 90%- ban írta le az illető férfiakat vonzónak és hogy szívesen lépne kapcsolatra vele (velük), míg abban a csoportban, amely azt gondolta, egyedül álló férfiakról van szó az arány csupán 59% maradt. A férfiak csoportjánál nem lehetett ilyen különbséget tetten érni a szabad vagy foglalt nők javára.

 

Elorozás, vadászösztön, aki kapja marja..... reméljük azért lesz változás....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei