Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Igazából tetszem vagy csak a nyakam harapná vadul?

Igazából tetszem vagy csak a nyakam harapná vadul?

Lenne bár három kívánságom....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha lehetne három kívánságom, az egyik biztosan az lenne, hogy beleláthassak a férfiak agyába, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül így.

 


Ki ne szeretné tudni, hogy „valójában” miként vélekedik róla az a másik, akin megakadt a szem. Mit szeretne igazából? Hol állunk a másiknál azon a bizonyos tetszés skálán. A szavaim is tetszenek, az ember aki vagyok, vagy csak erotikus vonzásról van szó?

 


Néhány jel azonban varázsképességek nélkül is segíthet. Úgy nagyjából segítenek eligazodni, de persze ezeket sem lehet készénznek venni.


-    Mosolyt csal az arcodra- igen az a férfi, akinek tetszel, fontosnak érzi, hogy megnevettessen, és ezért tesz erőfeszítéseket.

 


-    Bukik az illatodra és ezt el is mondja. 

 


-    Tükörreflex – az a férfi, aki önkéntelenül visszatükrözi a mozdulataidat, annak biztosan bejössz, ez ugyanis az egyik legerősebb jele a szimpátiának és az azonosságkeresésnek.

 

Fotó: Pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei