Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Párkapcsolati menőség

Párkapcsolati menőség

Az mindenkinek a saját magánügye, hogy milyen elvek, értékrend és terv szerint éli az életét, ráadásul – amint azt mondani szokás – semmi sem ok nélkül történik.

Senkinek sem lehet, illetve nem érdemes kívülről megmondani, hogy mit és hogyan cselekedjen, mert az ő életében lehet, hogy teljesen más ok okozati összefüggések működnek és a saját tanulási folyamata pontosan azt a kacskaringós útvonalat igényli, amin éppen ő jár.

 

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Jelen cikkünkben megfogalmazott gondolatok tehát inkább azt a célt szolgálják, hogy felhívják a figyelmet bizonyos jelenségekre és trendekre, amiknek nem biztos, hogy van, (hogy kell lennie) helye egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő ember életében.

 

/Az, hogy valamire azt mondjuk, hogy nem menő, azt a véleményt fejezi ki, hogy nem gondoljuk célravezető és követendő megoldásnak amennyiben a kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élés a cél.../

 

A másik embert kapaszkodónak használni és mástól várni a saját boldogságunkat: NEM MENŐ.

Hosszú önismereti munkával elérni azt az állapotot, amikor a társ igazi társként kapcsolódhat hozzánk: MENŐ.

 

A tisztelet kivívásának szándékával szerepet játszani és nem önmagunkat adni: NEM MENŐ.

Egymást az első pillanattól tisztelve párkapcsolatot kezdeményezni: MENŐ.

 

Párkapcsolatban élve boldogságot hazudni, de közben társas magányban szenvedni: NEM MENŐ.

Őszintén szembenézni a válsággal, levonni a következtetéseket és lépni egyet előre (még akkor is, ha ez egyenlő a kapcsolatból való kilépéssel): MENŐ.

 

A testi vágyaktól hajszolva hírből sem ismerni a hűséget: NEM MENŐ.

A társunkkal megélni minden testi vágyunkat, valamint maximálisan és élvezettel elfogadni az övéit: MENŐ.

 

Embereket használati tárgyként kezelni és tárgyakat felmagasztalva rajongásig szeretni: NEM MENŐ.

Újra és újra meghódítva a partnert minden nap tenni és dolgozni a boldog párkapcsolaton: MENŐ.

 

Örökös szereptévesztésben élni, nőként elférfiasodva, férfiként elnőiesedve: NEM MENŐ.

Párkapcsolatban létezés szándéka esetén főleg, de egyébként amúgy is belátni, hogy a hagyományos férfi és női szerepek nagy része még ma is ugyanúgy érvényes, mint akár száz éve: MENŐ. A férfi hódít, a nő csábít. Igazán azt a nőt becsüli meg a férfi, akit meghódított, akit meg kellett hódítania és aki saját csáberejét bevetve közel került a szívéhez is, nem csak a testéhez.

 

 Ha van kedved a „menő” társkereséshez, ne késlekedj tovább! Regisztrálj egy profilt a Ladies&Gentlemen társkereső oldalon és kezdd el még ma az ismerkedést. Párra találni nem lehetetlen, csak tudd, hogy mit és kit keresel!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei