Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Itt a nyár, hol van az önbizalmad? 6 jótanács, hogy rátalálj

Itt a nyár, hol van az önbizalmad? 6 jótanács, hogy rátalálj

Megérkezett az év legjobb időszaka, végre süt a nap és mehetünk ki a szabadba, jönnek a szabadtéri programok, a fesztiválok, lekerülnek a testünkről a ruhák és az emberek felszabadultabbak lesznek minden szempontból. De tényleg így van ez? Nem mindenki érzi magát felszabadultnak ilyenkor. És valahogy az önbizalomnak sem mindig tesz jót a kevés ruha...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Mit tehetünk ezzel az érzéssel, azon kívül, hogy a fitnesz termek üzemeltetői örülnek nekünk, mert sosem látott lelkesedéssel vetjük bele magunkat az edzésbe?

1. A tested nem független a lelkedtől

 

 Hiába tökéletesíted a külsődet, ha belülről egy roncs vagy, az mindenre kihat. Belülről kell kezdened önmagad felépítését és ez fokozatosan kihat a külsődre és ezáltal az önbizalmadra is.

 

2. Az önbizalom mindig összefügg az önértékeléssel

 

 Nem játszhatsz szerepet saját magad előtt. Az önértékelésedet valós alapokra kell helyezned, ami persze nem könnyű dolog, de enélkül nem lehet valós önbizalmad sem és egy kapcsolatban sem fogsz tudni racionális döntéseket hozni, mert az önbizalomhiányod függőségi helyzetbe taszíthat.

 

3. Érezd jól magad!

 

 Azzal, hogy a testedet sanyargatod, nem jutsz előrébb a boldogság felé vezető úton. Sokkal fontosabb, hogy túlkapások nélkül tudd jól érezni magadat. Értsük ez alatt azt is, hogy a jólléthez nem szükséges drog vagy alkohol vagy édesség vagy szex, illetve ezen élvezetek mérték nélkül való halmozása. Ezek a fűszerek az életünkben, használatuk mértékkel javasolt.

 

4. Legyél tisztában önmagaddal és az értékeiddel!

 

 Az öltözködésben is hasznos dolog ez, hiszen így olyan ruhadarabokat és színeket tudsz összeválogatni, amelyek biztosan jól állnak neked, kiemelik a szemed színét és a testalkatod előnyeit, a hátrányait meg jótékonyan elrejtik. Ez nem félrevezetés, ez az a helyzet, amikor tisztában vagyunk önmagunkkal a külsőségeket tekintve is.

 

5. Ne akarj másnak látszani, mint ami vagy!

 

 Erről a témáról már több bejegyzésben is volt szó és ebben az esetben is megemlítettük már bizonyos aspektusait. Nem győzzük hangsúlyozni a fontosságát annak, hogy legyél önazonos, hiszen senkinek nem jó az, ha nem a valós személyisége, stílusa és egyénisége alapján talál párra, hanem valami képmutató, álságos valóság alapján.

 

6. Legyél nyitott és befogadó!

 

 És tekintsd egy nagy játéknak az egészet, ahol nem az a cél, hogy győzz, hanem az, hogy kötetlenül, minden kényszer és erőlködés nélkül jól érezd magad.

 

Ehhez az első lépést tedd meg nálunk! Regisztrálj egy profilt és kezdd el az ismerkedést még ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei