Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért fontos a jó és hiteles profilkép, ha internetes társkeresés segítségével szeretnéd megtalálni a párod?

Miért fontos a jó és hiteles profilkép, ha internetes társkeresés segítségével szeretnéd megtalálni a párod?

Az őszinteséggel függ össze a profilkép kiválasztása is, mint annyi minden más, ha a társkeresés, az ismerkedés vagy akár a flört a téma.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mert ugyan általánosságban jellemző mindannyiunkra, hogy szeretnénk a legjobb oldalunkat mutatni a potenciális partnerek felé mind külsőségekben, mind a belső tartalmainkat tekintve, jó, ha szem előtt tartjuk azt is, hogy mik a realitások.

 

A jó és hiteles profilkép azért fontos, mert

 

- segítségével megmutathatjuk magunkat olyannak, amilyenek valójában vagyunk. Érdemes csínján bánni a különböző szűrőkkel és retusálással feljavított fotókkal, valamint az időben sokkal korábbra datálható portrékkal. Legyen inkább jó minőségű kép, és ha rendelkezésre áll többféle variáció, azokat válasszuk, ami tükrözi az egyéniségünket, esetleg utal valamely hobbinkra vagy kedvtelésünkre is.

 

- ha nagyon másnak mutatod magadat a profilképeden, mint amilyen a valóságban vagy, abban az egyben biztos lehetsz, hogy ezáltal a partner jelöltek is mást kapnak majd az esetleges első személyes randevún, mint amire számítanak, és ez legtöbbször arra vezeti őket, hogy ne is akarjanak másodszor találkozni.

 

- az első figyelem felkeltő eszközünk lehet ez. Izgalmas kérdés, hogy hogyan tudjuk úgy felhívni magunkra egy, illetve több másik ember figyelmét, hogy közben nem vagyunk sem közönségesek, sem közhelyesek, csak szimplán stílusosak, megnyerőek és szexik.

 

- elejét vehetjük a „felesleges köröknek”. Bármennyire is igyekszünk nem a külsőségek alapján megítélni azt, hogy a másik ember milyen valójában és illik-e majd hozzánk, mégiscsak számít, hogy elnyeri-e a tetszésünket a róla készült kép alapján és így nem bonyolódunk bele olyan beszélgetés(ek)be, ahol a partner nem szimpatikus és vonzó a számunkra. Érdekes eljátszani persze a gondolattal, hogy mi van akkor, ha két ember csupán a levélváltások segítségével ismerkedik és kerül közelebb egymáshoz. Ilyenkor a megérzésekre lehet hagyatkozni csupán.

 

- olyan ez, mint egy névjegy, amire ráírtad az összes rólad szóló fontos információt. Ha a kutyáddal együtt fotóztatod le magad, kétség sem férhet hozzá, hogy szereted az állatokat, és ennek hangsúlyt is szeretnél adni. Ha autó, motor vagy jacht van a háttérben, a profilodat nézegetők nem csak azt tudhatják meg, hogy mi az egyik kedvenc időtöltésed, hanem azt is, hogy ezzel szeretsz „dicsekedni” is.

 

- megüzenheted vele előre az irántad érdeklődőknek, hogy Te milyen partnerre vágysz. Ha egy nagy hegy oldalában vagy a kerékpárodon ülve szerepelsz a képeden, kétség nem fér hozzá, hogy nem egy otthon ülő típus vagy, tehát jó, ha a (leendő) társad is hasonló beállítottságú lesz.

 

- többet mond minden szónál. Nehogy napszemüveges fotót tölts fel! Inkább mutasd meg a szemed, tekints vele a jövőbe bizakodóan és mosolyogva!

 

Válogasd ki a legjobb képeidet vagy készíts/csináltass újakat és regisztrálj egy profilt itt a Ladies&Gentlemen oldalon, hogy akár már a mai napon elkezdhesd az ismerkedést!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei